Contacte Tel. 93 860 17 29 Fax. 93 870 60 17 info@davilans.com

MARXEM DE VACANCES


Estem a punt d’entrar al període de vacances, unes MOOOLT merescudes vacances per tot l’equip de Davilans.

 

Estem molt contents de com ha evolucionat la nostra empresa durant aquests darrers dotze mesos, fruit de l’esforç i de la implicació del nostre equip.

 

En aquests mesos ens han passat moltes coses: la primera d’elles, hem donat la benvinguda al nostre equip a la Noelia. Però ens portava un regalet: dos petitons que venien a la seva panxa i que van néixer el dia 2 de juny: L’Alberto i la Lucia.

 

Algunes persones ens van dir, en el seu moment, que érem una mica inconscients per contractar una persona embarassada de 3 mesos, però nosaltres sempre hem pensat que un embaràs no ha de ser un inconvenient per demostrar que ets una excel·lent professional, i que donant l’oportunitat a persones que fa mesos que estan buscant feina, i especialment, en moments en que moltes empreses tenen prejudicis a l’hora de contractar, el que aconseguim és tenir una companya agraïda i implicada que, a més, ha encaixat perfectament amb la resta de les noies.

 

El segon canvi va venir amb la Carla, una jove advocada encantadora, molt bona professional i millor persona, i amb la que esperem tenir una continuïtat en el futur perquè realment, és fantàstica.

 

I encara ens falta un bebè més: la nostra Cristina, que va començar fa 7 anys com a noia de pràctiques, ha crescut, ha madurat, i al mes de novembre serà mare d’una nena, que s’anomenarà Júlia.

 

Ei, les dones al poder. A Davilans tenim un equip creat per dones meravelloses que són, sobretot, excel·lents companyes i que treballen molt durament per aconseguir que el projecte que teníem en David i jo vagi creixent dia a dia.

 

Sense elles no hauríem pogut solucionar mil problemes dels clients (uff, les administracions públiques...), resoldre molts temes personals (alguns delicats), fer projectes externs a l’empresa (com la participació en un programa de ràdio) i continuar endavant en moments que no són fàcils i que ens obliguen a una implicació per part de tots.

 

Una vegada més, he de reiterar que em sento orgullosa de les meves nenes, que en David i jo estem molt satisfets de com són com a persones i com a professionals, i que noies: US HEU GUANYAT UNES MERESCUDES VACANCES!

 

Per cert, marxem del 11 al 15 d’Agost...

 

Dolors Adamuz

Directora de Davilans Consultors