Contacte Tel. 93 860 17 29 Fax. 93 870 60 17 info@davilans.com

ÉS NADAL


Fa uns dies que em ve de gust escoltar cançons de Nadal un tant melangioses, d’aquelles que et fan pensar en altres Nadals de quan érem una mica més jovenets i encara teníem tota la il•lusió per aquestes dates.


És normal que, a mesura que ens fem grans, els nostres ulls deixin de brillar quan veiem un Pare Noel passejant per un carrer, o que ja no fem aquell somriure picaró quan ens trobem un Tió tapat amb la seva manteta esperant que li portin galetes i un vas de llet per poder fer el que ha de fer ?.


Però si tiro enrere 12 mesos me n’adono que no tinc més que motius per sentir-me feliç, ja que aquest any, la vida ens ha portat un conjunt de coses bones que fa que enfrontem aquestes dates amb les mateixes ganes de quan érem petits.


A nivell personal, què puc dir? Em sento una persona afortunada, que aquest any seurà a taula amb els mateixos éssers estimats de l’any passat, sense que en falti cap ni un. I que, a més, durant aquest any ha guanyat uns quants amics dels de debò, d’aquells que saps que estaran amb tu en els moments més difícils de la vida.


I a nivell professional, aquest ha estat un any molt especial. Hem donat la benvinguda a tres bebès preciosos (dos de la nostra companya Noelia, l’Alberto i la Lucia, i un de la Cristina, la Júlia), que han ampliat la família de Davilans. També hem donat la benvinguda a dues companyes meravelloses, la Laura i la Carme, dues dones molt especials que s’han guanyat el nostre respecte i la nostra estima.


I en Jesús (sí, sí, un noi!!), que amb la seva empenta i vitalitat ens ha aportat moments meravellosos i sobretot, la seva experiència de la vida, de la que hem après molt.


Costa, tots sabem que costa molt tirar endavant un negoci petit en els temps que correm, però vull aprofitar la empenta i la il•lusió d’aquests dies de Nadal per carregar-nos d’energia i de bones intencions, per donar les gràcies a tots els que ens recolzen dia a dia per continuar tirant endavant, i sobretot, per desitjar que l’any 2015 ens porti tot allò que desitgem i que ens hem merescut.


Dolors Adamuz

Directora deDavilans Consultors