Contacte Tel. 93 860 17 29 Fax. 93 870 60 17 info@davilans.com

7 anys!


Avui és un dia important per Davilans Consultors per dos motius: d’una banda, avui presentem la nova pàgina web i aquest nou blog, i de l’altra, avui fem 7 anys de vida.

Quan fa 7 anys en David Solans i jo vam decidir emprendre aquest projecte professional, alguns dels nostres amics van considerar que ens arriscàvem innecessàriament. En aquella època, ell ja treballava com a autònom per un grupet d’empreses que li permetien tenir un bon nivell d’ingressos, i jo tenia una feina estable, amb un bon salari i estava ben considerada a la meva empresa.

Per què vam decidir obrir el despatx, doncs? Diuen que els emprenedors són persones insatisfetes fins que no donen el pas d’iniciar el seu projecte professional, i durant aquests 7 anys, malgrat que hi ha hagut moments duríssims perquè la crisi ens ha afectat, com a tothom, si alguna cosa hem rebut és la satisfacció de veure com el nostre projecte es consolida.

Òbviament, el mèrit no és només nostre.

A més dels centenars de clients que confien dia a dia en nosaltres, sense el nostre equip, Davilans Consultors no seria res.

Aquest primer post del blog, per tant, vol ser un homenatge per tots els col•laboradors, però, en primer lloc, per elles, per les nostres “nenes”, que dia a dia treballen, col•laboren, participen, proposen millores i ens ajuden a que aquest projecte, que només era nostre, es converteixi en un projecte de tots.

Us les vull presentar:

La primera en treballar amb nosaltres va ser la Cristina. Ella va començar quan tot just feia 6 mesos que havíem iniciat la nostra aventura. En aquella època era una noia joveníssima, que s’ha convertit en una gran dona amb un valor importantíssim: la integració. Sempre que ha començat algú nou a la nostra empresa, la Cristina ha actuat d’acollidora, de facilitadora, fa que de seguida tothom se senti part del grup. És pura calidesa.

Uns anys després va venir l’Elena. Fantàstica professional, sempre disposada a aportar idees noves per millorar coses, inconformista i innovadora. El gran valor que aporta l’Elena és que sempre està disposada a tirar endavant els nous reptes, mai s’espanta per una feina, encara que sembli difícil. Si una cosa s’ha de fer, es fa, un no no és una opció possible.

Temps més tard va començar a treballar amb nosaltres la Roser. Què us puc explicar d’ella? És la nostra “Leo Messi”, la millor del món, una excel•lent persona i una professional brillant. Humil, senzilla, però tan bona!! Treballadora com poques, és algú a qui mai podrem compensar per tot el que ens aporta.

I la última a arribar a la família, la Sílvia. Sensible, encantadora, capaç de buscar solucions als problemes dels clients, meticulosa, responsable... Què us puc dir? Quan treballes a l’àrea de nòmines i recursos humans, no n’hi ha prou amb ser una bona professional, el més important és tenir empatia per posar-te a la pell dels altres, i en això la Sílvia és immillorable.

En David i jo som plenament conscients que aquests 7 anys no haurien estat possibles sense elles, sense les nostres “nenes” que dia a dia ens fan millorar com a persones i com a professionals.

Però no em puc oblidar de dos homes molt especials que col•laboren amb nosaltres.

En Josep Fortuny és el nostre “professor”, algú amb més de 40 anys d’experiència en Recursos Humans que gaudeix compartint els seus coneixements amb nosaltres. Ens aporta aquella perspectiva de qui ha vist molt, una tranquil•litat innata, i sobretot, l’alegria d’un vell savi (ups, que no s’ofengui) a qui tots respectem i estimem.

En Toni Campelo, el nostre advocat, és sobretot, un home pràctic, eficient, transparent i clar: si una cosa es pot fer bé es fa, i si no, no cal marejar el client. Un professional excepcional, molt treballador (excepte quan té programada una partida de pàdel) i molt bon company.

Aquest és el nostre equip, un conjunt de persones que dia a dia ens recolzen i a qui estem molt agraïts que vulguin treballar amb nosaltres.

Moltes gràcies a tots!

Dolors AdamuzDirectora de Davilans Consultors